PRODUK TERLARIS
Terma Dan Syarat

Had Umur

Dengan membeli produk dari permatabiru2u.com anda mengaku bahawa anda berumur 18 tahun atau ke atas atau mempunyai hak di sisi undang-undang untuk memiliki produk-produk orang dewasa di kawasan atau komuniti anda. Jika didapati bahawa anda di bawah umur di sisi undang-undang untuk membeli dari laman web, permatabiru2u.com tidak bertanggungjawab diatas sebarang risiko.


Kontrak Pembelian

Pembelian yang dibuat melalui kedai-lelaki.com tertakluk kepada penerimaan dan stok sedia ada. kedai-lelaki.com berhak memilih pada bila-bila masa untuk membatalkan pesanan anda.


Perlindungan Data

Butir-butir peribadi anda tidak akan diserahkan kepada mana-mana pihak ketiga tanpa persetujuan anda terlebih dahulu.


Polisi Perlindungan Maklumat

Kami hanya menggunakan maklumat peribadi untuk menyediakan perkhidmatan yang anda minta. Kami hanya akan menggunakan maklumat ini untuk pengauditan, penyelidikan dan analisis untuk mengendalikan dan meningkatkan teknologi dan perkhidmatan kami, ia tidak pernah dijual atau dipindahkan tanpa kebenaran.

Laman web kami membolehkan anda untuk memilih samada untuk menerima komunikasi daripada kami apabila kami meminta maklumat anda ataupun tidak. Jika anda ingin berhubung dengan kami, anda boleh berbuat demikian dengan e-mel kepada kami ataupun menggunakan borang online yang disediakan.

Produk Berkualiti

Di sini kami hanya menjual produk yang berkualiti dan telah digunakan oleh ramai pembeli. Memang terdapat produk yang mahal harganya kerana kami yakin produk yang tahan lama dan berkualiti sudah tentu mahal.